Wednesday, July 30, 2014

Trent 7000

Harnessing the unrivalled reliability record of the Trent 1000, the efficient engine technology utilised by the Trent XWB and the unsurpassed experience from the Trent 700. Rolls-Royce welcomes the Trent 7000, the newest member of the Trent family. http://bit.ly/1s0juSA

5 comments:

  1. Selamlar australia da havacılık okumak istiyorum bu konuda size sorularım var mail adresinizi göremedim mail adresinizi yazabilir misiniz acaba cok teşekkür ederim.

    ReplyDelete
  2. Hi Yigit,just need to confirm that you wanna study Aviation or working in Aviation industry?
    Cheers.
    Aviation writer.

    ReplyDelete
  3. merhabalar abi;
    şuan girne amerikan universitesinde civil aviation management okuyorum. avustralia da hem çalışıp hem universiteye gitmek gibi bir şansım var mı acaba? yada sadece çalışabilirmiyim lise mezunu olarak oraya gelsem havacılık teknikeri kursuna gidip ucak teknisyeni olabilirmiyim? yada orada yeni bir universite bulsam hem okuyup hem çalışma imkanım var mı acaba? aileye cok yük olmadan teşekkürler.

    ReplyDelete
  4. abi bana verebileceğiniz bir mail adresi var mı acaba bağlantıya geçmek için?

    ReplyDelete
  5. Yararlanabilecegin adresler:
    http://www.casa.gov.au/scripts/nc.dll?WCMS:STANDARD::pc=PC_91622
    Okullara Google sayfasina study in Australia olarak yazarsan yararli bilgi bulabiecegin web sayfalarindan yararlanabilirsin.
    Ancak sunu soylemeliyim:Australia aviation industry olarak su an icin pekde saglam bir zeminde degil.Yinede Sana kalmis.Ekonomik olarak seni cok zorlar,okuyup calismak.

    ReplyDelete

🔥Tragic Malaysian Navy Helicopter Collision

Photocredit:RT Two helicopters collided en route to the Malaysian Navy's 90th-anniversary celebrations, resulting in 10 fatalities. Inve...